dj nunti

Dj-nunta.ro va invita la cel mai mare targ de nunti pentru sezonul 2015.

Va asteptam in standul C22 cu oferte speciale de sonorizari, dj, fum greu si lumini arhitecturale pentru nunta ta. Deasemenea avem o colaborare deosebita cu Star Music Band (muzica populara si cover-uri, momente speciale). Suntem prezenti de la prima editie alaturi de organizatori.
De 10 ani, Ghidul Miresei consiliaza mai bine de un milion de îndragostiti! În 2015 Ghidul Miresei aniverseaza 10 ani de consiliere în pregatirea evenimentului care se încheie cu ”si au trait fericiti pâna la adânci batrâneti” – nunta. Alaturi de echipa Ghidul Miresei, la ceas de sarbatoare, atât expozantii, cât si vizitatorii Târgului Ghidul Miresei - Cel mai MARE TÂRG de NUNTI din ROMÂNIA, ridica un pahar de sampanie in cinstea evenimentului. Aniversarea celor 10 ani va marca cea de-a XIV-a editie a Târgului Ghidul Miresei care se desfasoara între 19 si 22 februarie 2015 în Cupola Romexpo din Centrul Expozitional Bucuresti.
Cei 10 ani de Ghidul Miresei vor fi sarbatoriti începând cu data de 19 februarie 2015, orele 14,00 când are loc deschiderea oficiala a Târgului Ghidul Miresei. Locul întâlnirii noastre cu expozantii si vizitatorii ramâne Cupola Romexpo unde timp de patru zile cei mai competitivi furnizori de servicii de nunta se vor întâlni cu viitorii mirii pentru a-i consilia în alegerile lor. La editia aniversara sunt asteptati peste 300 de expozanti si zeci de mii de vizitatori, într-un spatiu impresionant de peste 15.000 mp.
La Târgul Ghidul Miresei veti gasi mii de rochii de mireasa si costume de ginere, sute de modele de verighete, super-pachete foto-video, dj/formatii, invitatii, dar si o gama completa de saloane de nunta.

AFV 10 ianuarie 2015