#

Sonorizare - dj - evenimente private.Va oferim solutia perfecta pentru orice tip de eveniment fie ca este o petrecere de firma, aniversare, lansare de produs sau alt eveniment noi suntem pregatiti sa va raspundem oricarei provocari.
Va putem oferi o cotatie de pret cat mai exacta in functie de cerintele dvs. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.


Va oferim servicii profesionale de sonorizari dj aniversari, dj evenimente private, dj banchet Bucuresti, dar si alte zone din tara (tarif suplimentar), dispunem de echipament profesional si personal experimentat care va face din evenimentul dvs. o zi de neuitat. Dj evenimente Bucuresti, dj evenimente provincie. Suntem Andreas DJ Music, de 7 ani prezenti pe piata de profil din România, va oferim o larga gama de servicii de sonorizare dj nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, prezentari de moda si evenimente mondene. Dispunem de echipament de ultima generatie, avem un personal tânar cu experienta si pregatit oricând sa va transforme evenimentul dumneavoastra in aminitiri de neuitat. Un vechi proverb spune: muzica buna si bautura fac petrecerea de neuitat.